Osteopatia

Osteopatia oppilashoitona
Hieronnan lisäksi teen osteopatiaa oppilashoitona. Opiskelen klassista osteopatiaa ensimmäistä vuotta osteopatiakoulu Atlaksessa Espoossa.

Mitä osteopatia on?
Osteopatia on turvallinen ja tehokas manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto. Osteopaatti on nimikesuojattu, nelivuotisen koulutuksen suorittanut Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon ammattihenkilö. Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimisen ja hoidon asiantuntija. Osteopaatin työ on hoitoa, ohjausta sekä ennaltaehkäisyä ja tavoitteena on edistää ihmisen terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä hoidetaan?
Esimerkiksi selän, niskan ja raajojen kipuja, jännityksiä ja jäykkyyksiä, nivelongelmia, välilevyvaivoja, hermoston kiputiloja kuten iskias- tai rannekanava-oireyhtymää, päänsärkyä, migreeniä yms.